Nje kafe me grate e njesise Krutje,me media sociale

 • Tjetër
 • takim joformal
 • 03/04/2023
 • 14:00
 • Krutje Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,gra dhe vajza te njesise Krutje
 • Po
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem