Nje kafe me grate e njesise Ballagat, me media sociale

 • Tjetër
 • takim joformal
 • 02/04/2023
 • 13:00
 • Njesia Administrative Ballagat
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,gra dhe vajza te njesise Ballagat
 • Po
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem