Nje kafe me grate,njesia Bubullime (me media sociale)

 • Tjetër
 • takim joformal,kafe
 • 01/04/2023
 • 14:00
 • Njesia Administrative Bubullime
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,gra dhe vajza te njesise Bubullime
 • Po
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem