Në kuadër të Ditës Botërore të Artit në ambjentet e Qendrës Rinore do të zhvillohet një takim me Znj Ana Verushi Kryetare e Këshillit të Qarkut dhe të rinjtë e talentuar në fushën e pikturës.

 • Tryezë diskutimi
 • 01/04/2023
 • 10:00
 • Pogradec
 • Shqipëri
 • ëçroK
 • cedargoP
 • cedargoP
 • Entela Gusho
 • Zv/Kryetare
 • Të rinj të apasionuar pas pikturës
 • Po
 • Jo
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli