Aktivit argetues –sensibilizues me kenge recitime, ekspozimin e punimeve te realizuar nga nx e qendres dhe nxenes te shkollave publike.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 02/04/23
 • 10:00
 • Sheshi Trendafilave
 • Shqipëri
 • Korce
 • Pogradec
 • Pogradec
 • Anila Bebri
 • Pergjegjese Qendres
 • Femije dhe prinder
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli