Aktivitet me muzike elektronike per te rinjte e qytetit por dhe per turistet.Aktivitet i hapur.Nje aktivitet ndryshe per qytetin.Njohja me muziken elektronike si nje nga zhanret me moderne te muzikes.

 • Tjetër
 • Aktivitet me muzike elektronike ne zonen muzeale te qytetit
 • 01/04/2023
 • 18:00
 • Te Obelisku/Pazar
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Esmeralda Llongo | Jorida Muho
 • N/Kryetrar | N/Kryetar
 • Flamur Golemi,Jorida Muho,Esmeralda Llongo,Artisti qe do performoj
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri
 • Nertil Nebiaj