ZëvendësKryeministrja dhe ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë do të inspektojë ndërtimin e një Parku Fotovoltaik, të ndërtuar në zonën e Lushnjës. Në këtë inspektim do të marrë pjesë si i ftuar edhe Kryeministri.

 • Inspektim/kontroll
 • 31/03/2023
 • 11:30
 • Lushnjë
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnjë
 • -
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ZëvendësKryeministrja znj. Belinda Balluku
 • Kryeministër, ZëvendësKryeministër dhe ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, ZëvendësKryeministrja znj. Belinda Balluku
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -