Aktivitet informues mbi të ardhmen e Turizmit Mjedisor dhe te Qendrueshëm në Shqipëri

 • Tjetër
 • Aktivitet informues
 • 03/04/2023
 • 18;00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Mirela Kumbaro Furxhi- zëvendesminister, z. Pololikashvili-Secretay General of the UNWTO; Daniela Santanche Minister of Tourism,IT; Ilin Dimitrov Minister at Ministry of Tourism,BG Erion Veliaj Kryetar i Bashkise Tirane, znj.Belinda Balluku znj. Delina Ibrahimaj znj. Herida Duro, eksperte të Turizmit, Gazetare etj
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi