Tryezë diskutimi me banorë të fshatit Zhapokikë në njësinë administrative Luftinjë mbi problematikat dhe ndërhyrjet e realizuara në këtë fshat.

 • Tryezë diskutimi
 • 30/03/2023
 • 18:00
 • Fshati Zhapokikë, njësia administrative Luftinjë.
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Memaliaj
 • Luftinjë
 • Gjolek Guci
 • Kryetar i Bashkisë Memaliaj
 • Drejtor i Shërbimeve Publike Memaliaj, administrator i njësisë administrative Luftinjë.
 • Jo
 • Jo
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë.
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë.