Tryezë diskutimi me komunitetin mbi problematikat dhe shqetësimet në fshatin Canaj, të njësisë administrative Luftinjë.

 • Tryezë diskutimi
 • 29/03/2023
 • 16:00
 • Fshati Canaj, njësia administrative Luftinjë.
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Memaliaj
 • Luftinjë
 • Gjolek Guci
 • Kryetar i Bashkisë Memaliaj
 • Drejtor i Shërbimeve Publike, administrator i njësisë administrative Luftinjë, banorë të fshatit Canaj.
 • Jo
 • Jo
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë.