Ne zbatim te Vendimit te Keshillit te Ministrave nr. 248, date 29.03.2017 ”Per miratimin e planit te veprimit kunder kultivimit dhe trafikimit te kanabisit” prefekti i qarkut Tirane do te zhvilloje takimin e pare sensibilizues me administratore dhe kryepleq e bashkise Kavaje. Qellimi i ketij takimi – Parandalimi dhe goditja e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike. Pjesmarres: 40-50 persona.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 13:00
 • Ne ambientet e Kinoteatrit Aleksander Moisiu, Kavaje.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Afrim Qendro | Redjan Krali | Erjone Lalaj | Rovena Xeka
 • Prefekt | Kryetar | Sekretar i Pergjithshem | Drejoresh ZVA Kavaje
 • Prefekti Qarkut, kryetari Bashkise Kavaje, Perfaqesues nga Drejtoria Vendore e Policise, Drejtues i ZVA Kavaje, Administratoret e Njesive Administrative te Bashkise Rrogozhine si dhe kryepleqt e fshatrave, perfaqesues nga OSHE.
 • Po
 • Po
 • Albana Qefalia, specialiste
 • Arber Cato, Sekretar i Pergjithshem