Ne zbatim te Vendimit te Keshillit te Ministrave nr. 248, date 29.03.2017 ”Per miratimin e planit te veprimit kunder kultivimit dhe trafikimit te kanabisit” prefekti i qarkut tirane do te zhvilloje takimin e pare sensibilizues me administratore dhe kryepleq e bashkise Rrogozhine.
Qellimi i ketij takimi – Parandalimi dhe goditja e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.
Pjesmarres: 40-50 persona.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 10:00
 • Aktiviteti do te zhvillohet prane zyrave te Keshillit Bashkiak Rrogozhine, ish godine e Bashkise Rrogozhine.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Afrim Qendro
 • Prefekt
 • Prefekti Qarkut, kryetari Bashkise Rrogozhine, Shefi i Postes, Administratoret e Njesive Administrative te Bashkise Rrogozhine si dhe kryepleqt e fshatrave, perfaqesues nga OSHE dhe UK, Policia Bashkiake.
 • Jo
 • Jo
 • Albana Qefalia, specialiste
 • Arber Cato, Sekretar i Pergjithshem