Takim me pensioniste, banore te lagjjes “Gorice”, shetitje ne pedonalen e lagjes takim me perfaqesues te bizneseve aty, dyqane, bujtina, restorante etj.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 10:00
 • Lagjja "Gorice"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, banore te lagjes, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)