Aktivitet falenderues

 • Tjetër
 • Aktivitet falenderues me mjeket ne kuader te dites nderkombetare te mjekut
 • 30/03/2023
 • 17:00
 • Durres, Palece Hotel Plazh
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • Plazh
 • Emiriana Sako | Klodiana Spahiu | Milva Ekonomi
 • Kryetare e Bashkise Durres | Deputete | Ministre e Shtetit per Standartet dhe Sherbimet
 • Folesit kryesore, drejtoresha e NJVKSH, Drejtor i DRFSKSH, mjeke, infermier etj
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka