Keto jane konmtrolle te vazhdueshme dhe rutine qe Kryetari i Bashkise, bashke me stafin teknik bejne gjate punimeve qe jane duke u realizuar ne te gjithe territorine bashkise. Per kete arsye po rendis disa nga rruget qe do te behen pjese e kontrollit rutine me date 29 mars. Inpektimi do te nise rreth ores 09:00 nga rruga Kastriot Muco, e me pas me rrugen Mirekuptimi dhe disa rruge lidhese ne Mbrostar Ferko, 15 Tetori, Sheq i Madh, Sheq i Vogel, 1 Maji.

 • Inspektim/kontroll
 • 29/03/2023
 • 09:00
 • Ku po kryhen punimet
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • S'ka
 • s'ka
 • Kryetari i Bashkise Fier, perfaqesues te Ndermarrjes se Sherbimeve Publike prane Bashkise, mund te bashkohen edhe Deputete te Parlamentit
 • Jo
 • Jo
 • Martin Dodi
 • Martin Dodi, Sekretar i Pergjithshem