Ditën e mërkurë, Ministria e Financave dhe Ekonomisë do të zhvillojë nje event sensibilizues me biznese të ndryshme. Në këtë aktivitet do të jetë i pranishëm edhe Kryeministri i vendit Z. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 29/03/2023
 • 14:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • -
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -