Vizite studimore me Keshillin Bashkiak ne Malesine e Madhe

 • Tjetër
 • Vizite studimore
 • 30/03/2023
 • 10:00
 • Malesi e Madhe
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder/Malesi e Madhe
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe anetaret e Keshillit Bashkiak
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec