Promovim i librit historik te autoreve Niko Ferro dhe Andrea Liko (me prezencen e medias sociale)

 • Tjetër
 • Promovim libri
 • 01/04/2023
 • 11:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise
 • Eriselda Sefa,Niko Ferro,Andrea Liko te ftuar te tjere
 • Po
 • Jo
 • Erisa Qalliu,Drejtor
 • Nuk ka sek te pergjithshem