program jofimprures Inpact Week

  • Tjetër
  • Inspektim
  • 29/03/2023
  • 11:00
  • Rruga e fshatit Zhulat
  • Shqipëri
  • Gjirokaster
  • Gjirokaster
  • Cepo
  • Flamur Golemi | Mirela Kumbaro
  • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | Ministre e Turizmit dhe Mjedisit
  • Flamur Golemi,Mirela Kumbaro
  • Po
  • Po
  • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
  • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem