Ditën e enjte, më 30 Mars 2023, ekipet sportive të shkollave 9- vjeçare, do të zhvillojnë finalet në basketboll për vajza dhe djem. Në këtë aktivitet është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri i vendit, SHTZ. Edi Rama.

 • Tjetër
 • AKTIVITET SPORTIV
 • 30/03/2023
 • 16:30
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Kamëz
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi si dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër Shteti
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, znj. Bora Muzhaqi si dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -