Mininistria e Financave dhe Ekonomisë do të zhvillojë një event sensibilizues lidhur me rritjen e pagave dhe ndikimin e saj në mjedisin e biznesit, aktivitet në të cilin është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri i vendit, SHTZ. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/03/2023
 • 11:30
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 5
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Financave dhe e Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministër
 • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Financave dhe e Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -