Më datë 28 Mars 2023 do të organizohet një aktivitet promovues. Në promovimin e librit të autorit Driton Kuka, është ftuar edhe Kryeministri i Shqipërisë SHTZ. Edi Rama.

 • Tjetër
 • Promovim
 • 28/03/2023
 • 18:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • -
 • Kryeministri dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër
 • Kryeministri dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Jo
 • -
 • -