• Event Lancues – Zone e teknologjise dhe zhvillimit ekonomik (Projekti perfshin zonen e Kasharit ne Kryeqytet dhe synon terheqjen e industrise prodhuese si asaj te automobileve, teknologjise se informacionit dhe komunikimit si dhe industrive te tjera qe operojne me standard nderkombetar).

 • Tjetër
 • Event
 • 27/03/2023
 • 11.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • TraneTiTu
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • Kryetar
 • Kryetari bashkise
 • Po
 • Po
 • Drejtori pergjithshem
 • Drejtori pergjithshem