Më datë 28 Mars 2023 do të organizohet një aktivitet nga Dhoma Italiane e Tregtisë në Shqipëri, në të cilin është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri i Shqipërisë SHTZ. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/03/2023
 • 09:00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiramë
 • Tiranë
 • -
 • Kryeministri SHTZ. Edi Rama dhe personalitete të ndryshëm në aktivitet.
 • Kryeninistër
 • Kryeministri SHTZ. Edi Rama dhe personalitete të ndryshëm në aktivitet.
 • Po
 • Jo
 • -
 • -