Urime dhe festime me rastin e Pashkes Katolike

 • Tjetër
 • Urim
 • 09/04/2023
 • 09:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise, besimtare
 • Jo
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka