Trajnim i punonjesve te policise te strukturave per hetimin e krimeve ne Strukturat Vendore te Policise (DVP, Komisariate, stacione, posta te policise).

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/04/2023 07/04/2023
 • 09.00
 • Ne ambjentet e Strukturave vendore te Policise (DVP, Komisariate, Stacione, posta te Policise)
 • Shqipëri
 • Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Korçë, Fier, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë.
 • Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Korçë, Fier, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë.
 • Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Korçë, Fier, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë.
 • Trajnere te certifikuar -Prokuror- punonjes policie
 • Punonjes policie te certifikuar, si trajnere nga KQZ, OSBE dhe Prokurore te Rretheve Gjyqesore.
 • Punonjesit e policise te strkturave per Hetimin e Krimeve, ne strukturat vendore te policise.
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Bizhga, Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit
 • Muhamet Rrumbullaku, Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit