Kampionati i volejbollit per vitin 2023
Kalendari i ndeshjeve gjate muajit Mars-Maj(07 Maj ndeshja finale)

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 26/03/2023
 • 18:00
 • Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Rosk
 • Roskovec
 • Z.Eldison Kapo
 • Trajner/Specialist ne Sektorin e sportit
 • Perfaqesues te Bashkise dhe te tjere
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem