Kjo intervistë do të zhvillohet në ambjentet e Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve dhe do të flitet përkatësisht për ndryshimet ligjore, regjimin 41-BIS, mbylljen e dyqaneve brenda burgjeve dhe shërbimin për blerjet online për të burgosurit.

 • Tjetër
 • Intervistë
 • 27/03/2023
 • 10:00
 • Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Njesia nr.4
 • Femi Sufaj
 • Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm
 • Femi Sufaj, Arsen Rusta
 • Po
 • Po
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve