Festa e pranveres 2023, Ceremoni festive me kenge dhe valle

 • Tjetër
 • Ceremoni Festive
 • 27/03/2023
 • 18:00
 • Durres, Qendra kulturore "Aleksander Moisiu"
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Kryetarja e ftuar
 • Kryetarja e ftuar
 • Kryetarja e ftuar
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka