Ky eshte nje aktivitet me qellim zhvillimin e kulturës ekologjike të fëmijëve në bazë të përvojave emocionale, veprimeve praktike; për të kultivuar një qëndrim human dhe korrekt ndaj natyrës. Zgjerimi i hapesirave te gjelberta prane kopshteve dhe shkollave.

 • Tjetër
 • aktivitet lidhur me projektin “Toka Ime “
 • 27/03/2023
 • 12:00
 • Liqeni Artificial i Viroit si dhe ne disa prej ambientet e gjelberta prane shkollave dhe kopshteve
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Albana Hasanaj
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | Drejtor/ZVA Gjirokaster
 • Flamur Golemi,Albana Hasanaj,femije te moshes parashkollore dhe fillore
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem