Njohja e punonjesve te policise te strukturave policore me detyra te ngarkuara nga Kodi Zgjedhor, per mbarevajtjen e procesit zgjedhor.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/03/2023 13/04/2023
 • 09.00
 • Ne ambjentet e Strukturave qendrore dhe vendore te Policise (DVP, Komisariate, Stacione, posta te policise)
 • Shqipëri
 • Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Korçë, Fier, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë.
 • Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Korçë, Fier, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë.
 • Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër, Korçë, Fier, Berat, Gjirokastër dhe Vlorë.
 • Trajnere te certifikuar - punonjes policie
 • Punonjes policie te certifikuar si trajnere nga KQZ dhe OSBE
 • Punonjes Policie qe do te angazhohen me kryerjen e detyrave, gjate procesit zgjedhor.
 • Jo
 • Jo
 • Sokol Bizhga, Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit
 • Muhamet Rrumbullaku, Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit