Takim me te rinjte Sipermarres ne Fushen e Turizmit, Hoteleri, Guida, Restorante, Infopoint per celjen e sezonit te ri turistik.

 • Tryezë diskutimi
 • 25/03/2023
 • 13:00
 • Portik Hotel
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Sipermarres te rinj, Drejtore e Turizmit dhe Aktiviteteve, etj,.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)