Takim bilateral mes Ministrit të Drejtësisë, z. Ulsi Manja dhe homologes austriake, znj . Alma Zadić

 • Tjetër
 • Takim bilateral
 • 27/03/2023
 • 11:50
 • Rogner hotel
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Z. Ulsi Manja, Znj, Takim bilateral mes Ministrit të Drejtësisë, z. Ulsi Manja dhe homologes austriake, znj . Alma Zadić
 • Ministria të Drejtësisë të Shqipërisë dhe Austrisë
 • Ministria të Drejtësisë të Shqipërisë dhe Austrisë dhe delegacionet shoqëruese
 • Po
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu