Me rastin e 100 vjetorit të formimit të klubit sportiv “Flamurtari”, do të organizohet pranë teatrit të qytetit të Vlorës “ Petro Marko” një takim, ku është ftuar të marrë pjesë edhe Kryeministri, Z. Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 25/03/2023
 • 11:00
 • Vlorë
 • Shqipëri
 • Vlorë
 • Clorë
 • -
 • Kryeministri SHTZ. Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër
 • Kryeministri SHTZ. Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -