Miratimi i Rregullores se KRAT Fier
Miratimi i Planit Rajonal të Veprimit KRAT, për Qarkun Fier për vitin 2023
Miratimin i kalendarit te veprimtarive për KRAT Fier, 2023.

 • Tryezë diskutimi
 • 27.03.2023.
 • 10.00
 • Ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Fier
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • Lefter Shehaj ,Prefekti i Qarkut,
 • Prefekti i Qarkut Fier
 • Përfaqsues nga Bashkia Fier; Bashkia Lushnjë; Bashkia Mallakastër; Bashkia Roskovec; Bashkia Divjake;Bashkia Patos, Policia vendore Fier, Këshilli i Qarkut, D. Sherbimeve Dhe Perkujdesjes Shoqerore D.Sh.P.Sh; Drshkp Fier;NJVKSH Fier;etj
 • Jo
 • Jo
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm,Prefekti i Qarkut Fier
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm Prefekti i Qarkut Fier