Nga ana e punonjesve te Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimeve te Transportit Rrugor (DPSHTRR) dhe Drejtorise se Targave dhe Shtypshkrimeve Durres (DTSH) eshte ndermarre nje iniciative bamiresie vullnetare per shperndarjen e disa dhuratave (lodra dhe produkte higjienike) per femijet e “Shtepise se Foshnjes” Lagjja 14, Shkozet, Durres.

 • Tjetër
 • Aktivitet bamiresie
 • 26/03/2023
 • 10:00
 • "Shtepia e Foshnjes" lagjja 14, Shkozet, Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • -
 • -
 • Disa nga punonjesit e Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimeve te Transportit Rrugor dhe punonjes te Drejtorise se Targave dhe Shtyshkrimeve Durres.
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -