Ftese për pjesëmarrje në Konferencën që do të zhvillohet në kuadër të programit për Menaxhimin e Integruar të Mbetjeve dhe Parandalimin e Mbetjeve Detare në Ballkanin Perëndimor

 • Tjetër
 • Ftese per pjesmarrje
 • 24/03/2023
 • 09:00
 • Tirana International Hotel
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Almira Xhembulla/zëvendësministër
 • Po
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi