Aktivitet Sportiv me te rinj te qytetit qe ushtrojne Sportin e Ping-Pongut, per nxitjen e te rinjve qe te ushtrojne kete sport dhe per te promovuar te rinjte e talentuar qe ushtrojne kete sport ne qytetin tone.

 • Tjetër
 • Aktivitet Sportiv
 • 27/03/2023
 • 12:00
 • Pedonalja e qytetit perballe Pallatit te Kultures "Margarita Tutulani"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Berat
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Sportiste te ketij sporti, Dashamires te Sportit te Ping-Pongut, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)