Ditën e mërkurë, ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale do të kryejë inspektim lidhur me përfundimin e punimeve te spitalit të ri të sëmundjeve të brendshme.
Gjatë këtij inspektimi do të marrë pjesë edhe Kryeministri SHTZ. Edi Rama.

 • Inspektim/kontroll
 • 22/03/2023
 • 10 00
 • Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • -
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, Ministrja znj. Ogerta Manastirliu
 • Kryeministri, Ministër
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, Ministrja znj. Ogerta Manastirliu dhe pjesëmarrës të ndryshëm
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -