Vizite ne Qendren e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Fushe Kruje

 • Inspektim/kontroll
 • 23/03/2023
 • 10.00
 • QTTB Fushe Kruje
 • Shqipëri
 • Durres
 • Fushe Kruje
 • Fushe Kruje
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR dhe QTTB
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore