Takim me rastin e festës Kombëtare të Greqisë

 • Tjetër
 • Dita Kombëtare e Greqisë
 • 23/03/2023
 • 19:00
 • Hotel Maritim Plaza, Tirane
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Konstantina KAMITSI | Ministrja e Jashtme e Shqipërisë
 • Ambasadorja e Greqisë në ShqipëriGreke | Ministrja e Jashtme e Shqipërisë
 • Ambasadorja, e Greqisë znj Konstatina Kamitsi,Ministrja dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm,Prefekti i Qarkut Fier
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm Prefekti i Qarkut Fier