Ceremonia e inagurimit te tabeles treguese te . binjakezimit

 • Tjetër
 • Bashkia Puke eshte ftuar nga Komuna Signa , Firenze, Itali per nenshkrimin e Paktit te Binjakezimit ndermjet Bashkise Puke dhe Komunes Signa, Firenze , Itali.
 • 25/03/2023
 • 09:30
 • Signa, Firenze, Itali
 • Shtet tjetër
 • Itali
 • Gjon Gjonaj | Gianpiero Fossi
 • Kryetar i Bashkise Puke | Kryetar i Komunes Signa
 • Folesit kryesore dhe perfaqesues te stafeve respektive.
 • Po
 • Po
 • Emirjona Pergjegjaj
 • Emirjona Pergjegjaj