Ne kuader te dites nderkombetare te pyjeve Bashkia Korce i bashkohet nismes se Korca Alpin per te shtuar gjelberimin Parkut Kombetar “Bredhi i Drenoves”.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 21/03/2023
 • 09:30
 • Parku Kombetar "Bredhi i Drenoves"
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Drenove
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korce
 • Kryetari i bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji