Ne kete festival do te performojne grupe te asambleve popullore duke prezantuar vlerat e folkut dhe traditat e pasura te zones se Gjirokastres

 • Tjetër
 • aktivitet artistiko- kulturor
 • 24/03/2023
 • 17:00
 • Teatri "Zihni Sako"
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster
 • specialiste te folklorit,artiste popullore,artdashes
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ,
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem