Takim per te diskutuar punen e bere dhe nevojat e sektorit te veres

 • Tryezë diskutimi
 • 21/03/2023
 • 11.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te shoqatave e prodhues te veres
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore