Kryetari i Bashkise Korce do te beje takim me banoret e fshatit Drenove, per te folur rreth investimeve qe do behen ne kete fshat.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/03/2023
 • 12:00
 • Drenove
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Drenove
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korce
 • Administratori i Njesise Administrative Drenove, kryeplaku i fshatit Drenove dhe banore.
 • Jo
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji