Dhoma e Industrise se Tregetise , gjate muajit mars 2023, do te organizojne panairin Work &Study 2023 me pjesmarrjen e AKPA dhe Institucionet e varesise sipas cdo rajoni, Drejtorite Rajonale te Punësimit, Qëndrat Publike të Formimit Profesional dhe Shkollat e Mesme te Arsimit Profesional, ashtu si dhe vitin e kaluar do te jene pjese e ketij aktiviteti

 • Tjetër
 • Panair Work&Study 2023
 • 27/03/2023
 • 11.00-15.00
 • *Kinoteatri “Bylis” Fier
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • Ornela Gace
 • Organizatore e Panairit
 • Ornela Gace Dhoma e Tregtise dhe Industrise, Brikena Nallbani Drejtore Drejtorie AKPA, Gertiola Cepani Pergjegjese sektori AKPA, Arta Leka, Drejtor, Shkolla e mesme profesionale "Petro Sota", Fier, Bledar Lamkaj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit, Alket Merdanaj, Drejtor, Shkolla e mesme Bujqësore "Rakip Kryeziu, Fier, Ermal Yzeiraj, përgjegjës i njësisë së zhvillimit, Ardjan Rifti, Drejtor, Shkolla Mekanike Bujqësore, Lushnjë, Artur Dushi, përgjegjës i njësisë së zhvillimit, Aleksander Lalaj, Drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Fier, Athina Cera, specialist, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Fier, Edlira Doko, Drejtor, DRAKAPA Fier, Lefter Hoxha, përgjegjës ZVAKPA, Fier, Rrapo Asllanaj, Përgjegjës ZV AKPA, Mallakastër, Vala Akulli, Përgjegjës ZVAKPA, Lushnje
 • Po
 • Po
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm