Mbremje poetike dhe muzikore me poezine shqiptare, projeksione etj Organizohet nga Ministria e Kultures me rastin e Dites Boterore te Poezise

 • Tjetër
 • Mbremje poetike dhe muzikore
 • 21/03/2023
 • 19:00
 • Oborri i shtepise se Toptanasve ngjitur me Torre Drin
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Luiza Xhuvani | Yllka Mujo | Viktor Zhusti | Kastriot Caushi
 • aktor | aktor | aktor | aktor
 • Te ftuarit
 • Po
 • Po
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem