Ftese nga bashkia Kavaje per dhenie titulli “Qytetr Nderi” te z.Fatmir Toçi.
Pjesmarres: Prefekti i Qarkut, Nenprefekti i Qarkut Tirane si dhe Sekretari i Pergjithshem.

 • Tjetër
 • Dhenie e titullit "Qytetar Nderi
 • 21/03/2023
 • 11:00
 • Ne bashkine Kavaje,
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Afrim Qendro
 • Prefekt
 • Punonjes te bashkise Kavaje, Prefekti i Qarkut Tirane, Sekretari i Pergjithshem i institucionit te Prefektit si dhe Nenprefekti.
 • Jo
 • Jo
 • Albana Qefalia, specialiste
 • Arber Cato, Sekretar i Pergjithshem