Vizitë për vlerësimin e ecurisë të programit të kodimit me mësuesit dhe nxënësit e shkollës 9-vjecare “Avni Rustemi” (*Ky është një aktivitet i shtyrë, parashikuar fillimisht në datën 17.03.2023 )

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 20/03/2023
 • 10:30 - 12:00
 • Shkolla “Avni Rustemi”
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 10
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Mësuesit dhe të rinjtë e shkollës “Avni Rustemi”
 • Jo
 • Jo
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti